KYNO CENTER TILBURG
Lovensekanaaldijk 40, 5015 AK Tilburg, Tel: +31 (0)13 54 22 745


Pensionvoorwaarden


Pensionvoorwaarden en uitsluiting van aansprakelijkheid

Wij bieden u de mogelijkheid uw hond in pension te brengen. Omdat we kleinschalig werken, is tijdig reserveren nodig om teleurstellingen te voorkomen. Een reservering is pas vastgelegd als de aanbetaling voor de reservering is voldaan. Voor de aanbetaling ontvangt u een betaalverzoek. Omdat wij zo kleinschalig werken, is het niet mogelijk na de aanbetaling uw reservering te annuleren zonder de volledige reserveringstermijn te betalen. Reserveringen zijn niet overdraagbaar aan derden. Uw hond dient volledig inge├źnt te zijn en verblijft op uw eigen risico bij ons in pension. Eventuele schade aangericht door uw hond is voor uw rekening, evenals eventuele dierenartskosten die voor uw hond gemaakt moeten worden. De kosten voor het pensionverblijf zijn 20 euro per dag of dagdeel. Blijft uw hond een week of langer dan zijn de kosten 17,50 euro per dag of dagdeel.

Honden kunnen tussen 09.00 en 12.00 uur gebracht en opgehaald worden.
U brengt het eigen voer van de hond mee, verpakt in porties per keer. U geeft aan hoeveel voedingen per dag de hond krijgt.
De eigenaar dient voor het in pension geven van de hond eventuele (voedsel)allergie├źn en eventuele gedragsproblemen te melden bij de organisatie.

Klik op Reservering in het rolmenu Pension om het aanvraagformulier voor pensionverblijf in te vullen.

In ontwikkeling