KYNO CENTER TILBURG
Lovensekanaaldijk 40, 5015 AK Tilburg, Tel: +31 (0)6 54 71 65 56


Nieuws-Nieuwsbrieven


Nieuwsbrief 1

Mijke_2.jpg Voor de meeste cursisten zit de vakantie er weer op en zijn de eerste lessen weer aan de gang. Wij willen alle cursisten vragen om hun lesgeld te betalen. Het werken met betaalverzoeken gaat niet zo goed als we gehoopt hadden. Daarom even een reminder. Betaal a.u.b. op tijd. Doe dit op een lesdag voor aanvang van de lessen.
De betalingen dienen contant en gepast te worden voldaan in de kantine van de vereniging bij Kees of Hetty. Cursisten hebben recht op één les per week. Uitsluitend na overleg kan er twee keer per week getraind worden. Het cursusgeld geldt voor één geleider met een hond, bij meerdere honden betaalt u voor het aantal deelnemende honden. Het lesgeld loopt door tijdens vakanties, feestdagen of loopsheidcyclus van de honden. Loopse honden mogen niet op de locatie, tenzij anders is afgesproken. Onze betalingen lopen per kwartaal en dienen voor aanvang van het kwartaal voldaan te zijn.  (1 jan., 1 april, 1 juli, 1 okt.) Cursisten die de betaling van het lesgeld tijdelijk neerleggen, dienen bij het hervatten van de lessen €50,-- inschrijfgeld te betalen. 
Per jaar krijgt u een rekening van €15,-- voor de administratiekosten. Heeft u zich voor een activiteit opgegeven dan is het inschrijfgeld hiervoor verschuldigd.