KYNO CENTER TILBURG
Lovensekanaaldijk 40, 5015 AK Tilburg, Tel: +31 (0)6 54 71 65 56


Cursussen


Pupcursus

Het allereerste waarmee u meestal zult beginnen, is het volgen van een pupcursus. Onze cursus wordt in kleine groepjes gegeven. Zo krijgen de cursisten en de pups optimaal aandacht. Aandacht die nodig is, want voor de meeste baasjes is het voor het eerst, dat ze leren een pup op te voeden. Onze trainers 'voeden u en uw pup heel graag op'.
Ze doen dit door u met veel geduld en passie te begeleiden.

Vervolgcursus

Nadat de eerste stapjes van de opvoeding voltooid zijn, kunt u vervolglessen nemen. Deze vervolglessen geven een extra steun en hulp bij het opvoeden tot een gehoorzamere maar zeker ook socialere hond.

Breitensport

Breitensport is een combinatie van gehoorzaamheid, snelheid en behendigheid. Door onze hondenschool maakte Breitensport zijn entree in Nederland. Breitensport is zeer toegankelijk voor de meeste hondenbezitters en honden. Breitensport is een relatief onbekende sport. Diegenen die de sport beoefenen, vinden het een leuke sport in combinatie met de gehoorzaamheidstrainingen.

'Verkeerszekere hond'-opleiding (VZH)

Voor diegenen die verder willen dan de basisopleidingen, is er een VZH-opleiding te volgen. VZH staat voor verkeerszekere hond. De hond moet gehoorzamen op een trainingslocatie en daarnaast ook zijn opvoeding en gedrag op een positieve manier in openbare gelegenheden tonen.

Uithoudingsvermogentest (UV)

Ook het uithoudingsvermogenexamen behoort tot de mogelijkheden die u bij Kyno Center Tilburg heeft. Tijdens dit examen moet de hond volgens een officieel examenpakket 20 km ontspannen naast de fiets lopen.

Speuren

Van tijd tot tijd zijn er speurlessen volgens het IPO-systeem. Deze vorm van speuren is een sporttak en geen praktijkopleiding waarbij bijvoorbeeld mensen gezocht worden.

Workshops

Van tijd tot tijd organiseren wij workshops en leuke activiteiten. Voor het gehele gezin bieden wij activiteiten in de vorm van wandelingen en sport-en-speldagen. Jaarlijks zijn we actief op de DAG VAN DE HOND.

 

 

 

 

Z3_puppy_02.jpg

Z3_vervolg_03.jpg
Z3_breitensport_01.jpg
Z3 UV 03
Z3_UV_02.jpg
Z3_speuren_03.jpg

Z3_workshops_03.jpg