KYNO CENTER TILBURG
Lovensekanaaldijk 40, 5015 AK Tilburg, Tel: +31 (0)13 54 22 745

NIEUWS

 

Maart 2017

18 maart 2017 is Leon Peijen, echtgenoot van ons bestuurslid Cissie Peijen, op 60 jarige leeftijd overleden. 

Leon is in Het Afscheidshuis, locatie Dijksterhuisstraat 2, waar u donderdag 23 maart tussen 19.00 en 20.00 uur nog even bij hem kunt zijn. Wij nodigen u uit voor de afscheidsdienst van Leon op vrijdag 24 maart om 11.30 uur in Aula 1 (Aurora) van het Crematorium Tilburg, Karel Boddenweg 5. 


Doe maar gewoon, denk aan anderen, help waar je kunt, gebruik je handen, niet zeiken of zeuren

Dit zijn toch wel dingen die bij Leon pasten. Idealen die hij samen met zijn Cissie deelde. Samen hadden ze drie kinderen. Kinderen waar ze trots op waren. De kleine Leon die nog steeds thuis woont, die vol overtuiging over zijn politieke zaken praat. Het is een overtuiging waar Leon en Cissie trots op zijn.  Stefan die bij onze hondenschool begonnen is, was vaak de trots van het gesprek. De herinneringen waren vaak een gespreksonderwerp. Stefan en zijn Sabine zijn de ouders van het eerste kleinkind Faith, iets wat altijd bijzonder blijft. Samen met Stefan werd een oldtimer Toyota opgeknapt. Knutselen aan auto’s vond Leon geweldig.  Stefan was ook de zonneweringspecialist, net als zijn vader…… Dimitri is de motormuis van de familie. Hij  is iemand waar ook heel vaak over gesproken werd. Leon vertelde vol trots over de racecircuitervaringen.  Cissie vindt het maar niets, maar Leon vertelde vol trots hoe dat alles gaat. Dimitri en zijn Nydia verwachten een baby.  Samen met Cissie vertelden ze 100-uit over de vele reisjes naar Netolice in Tsjechië.  Ook als hondenvrienden waren we daar een aantal keren gezamenlijk. 

De kleinkinderen zullen hun opa nooit zelfstandig gaan herinneren, maar de mooie verhalen, via hun oma en hun ouders, maar ook van ooms, tantes en de vele bekenden zijn er. Zij moeten Leon onder ons en zeker ook onder hen gaan houden.   

Kees van Gorp.

 

 

 

 

December

Op 21 december organiseerde wij een speurinitiatie. Een prachtige opkomst die maar weer eens aantoonde hoe leuk mensen het vinden om iets met hun honden te ondernemen. Maar liefst 29 combinaties namen deel aan dit bijzondere evenement. We hebben ons om 11 uur getroffen in onze kantine waar de koffie thee en iets lekkers al stonden te wachten. Kees verzorgde een theorieles die verduidelijkt werd door een presentatie op een scherm. Nadat we een heleboel info hebben gekregen was er tijd voor wat broodjes. Na het eten zijn we naar de locatie gereden. Hier hebben we nog een aantal praktijkoefeningen gedaan. De mensen waren stuk voor stuk enthousiast. De honden vonden het superleuk! Zeker voor herhaling vatbaar.

Z3 speuren 04 Z3 speuren 05 Z3 speuren 06