KYNO CENTER TILBURG
Lovensekanaaldijk 40, 5015 AK Tilburg, Tel: +31 (0)13 54 22 745

Stage

Wij zijn een meervoudig erkend Aequor stagebedrijf! Dit betekent dat Kees en Kamila van Gorp aangesloten zijn bij de aequor organisatie en leerlingen bij de praktijkstages begeleiden. Heb ook jij interesse om je stage bij ons te lopen dan kun je via de telefoon 06 54716556 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact opnemen.
Je wordt eventueel uitgenodigd voor een stagegesprek. Het kan zijn dat we je eerst een proefdag laten meedraaien. Wij willen uiteraard gemotiveerde leerlingen.

Let wel wij geven geen vergoedingen voor de stages, je krijgt wel een mooie opleidingsmogelijkheid.
Wij werken nu met o.a.:

• VMBO MiddenBrabantCollege Economie en Groen Tilburg,
  • Helicon 's Hertogenbosch,
  • Helicon Boxtel,
  • Prinsentuin Breda,
  • Barneveld en
  • Helicom Nijmegen.

Natuurlijk zijn studenten van ander scholen ook welkom. Kees is ook gastdocent op MBO scholen. Tevens neemt hij ook praktijkexamens af.